آیا می خواهید پول بیشتری بدست آورید؟ آیا می خواهید بدون سرمایه کسب و کاری راه اندازی کنید؟ آیا آماده هستید که بالاخره کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنید؟
امروز در این مقاله قصد داریم 6 مرحله اصلی برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را برای شما بیان کنیم. با انجام این 6 مرحله شما به راحتی کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازه کرده و از آن کسب درآمد خواهید کرد.
1. استرس خود را در مورد پول و سرمایه کنار بگذارید
اولین قدم شما برای شروع یک کسب و کار اینترنتی این است که بپذیرید برای شروع کار به پول زیادی احتیاج ندارید. شما در حال راه اندازی یک کسب و کار آنلاین ساده هستید و به سرمایه زیادی نیاز ندارید.
بهانه گرفتن را متوقف کنید و کار خود را شروع کنید. شما باید استرس خود را در مورد پول متوقف کنید ، زیرا تنها چیزی که نیاز دارید ، چند ساعت وقت در روز و پول کمی برای خرید هاست و دامنه است.
2. موضوع موردنظر خود را انتخاب کنید.
نیازی نیست که حتما یک موضوع جدید و نوآورانه انتخاب کنید. البته که انتخاب یک موضوع جدید ، یک مزیت محسوب می شود ، ولی اجباری به انجام آن نیست.
شما باید تاپیک یا موضوعی که کسب و کارتان روی آن تمرکز می کند را مشخص کنید. مثلا کسب و کار اینترنتی شما یک فروشگاه اینترنتی است که در آن اکسسوری و زیور آلات به فروش می رسد ، یا یک وبسایت آموزشی است که در آن دوره های آموزشی مختلف را برای فروش گذاشتهاید.
3. دامنه و هاست خود را خریداری کنید
هر روز را که صرف فکر کردن بیش از حد در مورد ایده خود می کنید ، یک روز از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود ، دور شده اید.
یک هاست مناسب انتخاب کنید و آن را با دامنه مورد نظر خود متصل کنید. اشتراک های مختلفی برای خرید هاست وجود دارد. شما می توانید یک طرح شش ماهه یا یک طرح یکساله بخرید. هاستها انواع مختلفی دارند که هر کدام برای نوعی وبسایت مناسب است.
دامنه های مختلف نیز بسته به پسوند و نوع خود قیمت های مختلفی دارند. معمولا دامنههای org. و net. و com. قیمت بیشتری دارند.
4. نرم افزار وردپرس را نصب کرده و قالب رایگان خود را دانلود کنید
با استفاده از وردپرس شما به راحتی و بدون کد نویسی می توانید وبسایت خود را راه اندازی کنید. در بستر وردپرس شما می توانید هر نوع وبسایتی را بسته به کسب و کار خود ایجاد کنید. وردپرس به شما این امکان را می دهد که مقالات خود را منتشر کرده و وبلاگ خود را بدون تخصص فنی کنترل کنید.
در ابتدا مسئله اصلی شما فقط ظاهر وبسایت است. قالب مورد نظر خود را دانلود کرده و آن را با استفاده از ویژگی های مختلف شخصی سازی کنید. برای استفاده های مختلف ، قالب های متفاوتی وجود دارد. مثلا برای یک وبسایت فروشگاهی ، برخی قالب های مخصوص وجود دارند.
5. چند پست و صفحه پایهای ایجاد کنید.
قبل از اینکه بتوانید کاربران را به وبسایت خود بیاورید ، باید چند پست و صفحه اصلی ایجاد کنید.
به چه صفحاتی نیاز دارید؟ مشخصا هر نوع وبسایتی که داشته باشید به یک صفحه تماس با ما نیاز دارید. همچنین شما برای هر نوع وبسایتی به یک صفحه اصلی یا صفحه ورود نیاز دارید. ایجاد سایر صفحات به نوع وبسایت شما بستگی دارد.
بسته به نوع وبسایت خود ، چند پست یا مقاله پایه ای بنویسید تا افرادی که وارد وبسایت شما می شوند ، با رویکرد وبسایت آشنا شوند.
6. ایده های تجاری خود را آزمایش کنید
بعد از چند هفته احتمالاً عادت می کنید که مرتباً پست بگذارید و در زمینه کاری خود تعامل داشته باشید. اکنون شما ابزار ، هاست و اطلاعات لازم را برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین در اختیار دارید.
حال باید ایده خود را امتحان کنید و ببینید آیا شانسی برای کسب درآمد دارد یا خیر. ببینید آیا کسی به موضوع اهمیت می دهد و به صورت واقع بینانه تعیین کنید که شانس موفقیت شما چقدر است.
اگر متوجه شدید که ایده اول شما مناسب نیست ، به سراغ ایده بعدی بروید. با انجام این چند مرحله شما به راحتی پایه های کسب و کار اینترنتی خود را گذاشته اید.