کلید طلایی برای یک تجارت موفق

5 کلید طلایی برای یک تجارت موفق

کلید طلایی برای یک تجارت موفق

بسیاری از افراد آرزوهای بزرگی دارند و با درآمد کمی که دارند نمیتوانند به این آرزوهای بزرگ برسند ولی بعضی از این افراد  كارهای کم درآمد خود را ترك میكنند و با مشاغل مورد علاقه خود مشغول به كار میشوند.

درست است که برای اکثر افراد ، شغل خود را با کمترین درآمد ترک میکنند کمی ناراحت کننده باشد و کمبود منابع مالی  برای شروع یک کسب و کار جدید کمی برایشان سخت باشد ولی دراصل آنها نمی خواهند ریسک را بپذیرند.

بسیاری از کارآفرینان با قبول این ریسک ها و فشارهایی را که حاضر بودند قبول کنند به موفقیت دست یافته اند. در حقیقت ، یک مطالعه توسط آکادمی مدیریت نشان می دهد مشاغلی که در حال حاضر بصورت تمام وقت کار میکنند ، یک سوم کمتر از کسب و کارهایی که به عنوان مشاغل پاره وقت کار می کنند ، شکست می خورند.

تغییر درمشاغل مطمئناً برای همه مناسب نیست ، اما اگر نیروی انسانی کافی و انرژی لازم برای کار در کسب و کار خود را دارید میتوانید در کسب و کار خود تغییراتی ایجاد کنید.

اگر یک پروژه جانبی دارید که علاقه زیادی به آن دارید مثلا پروژه ای که مدت زیادی روی آن فکر کرده اید و میخواهید آنرا اجرایی کنید ، شما مجبور نیستید شغل خود را ترک کنید وکل وقت خود را روی این پروژه متمرکز کنید در اینجا چگونگی ایجاد موفقیت در کسب و کار با رشد ایده تجاری خود در کنار هم را شما میتوانید با هم اجرایی کنید با این پنج کلید طلایی در راستای یک کسب و کار موفق گام بردارید و یک تجارت موفق راه اندازی کنید :

1. برنامه ریزی برای رشد سریعتر

قدم گذاشتن در یک چیز ناشناخته بزرگ می تواند خطرناک باشد ، اما شما می توانید با ایجاد یک برنامه ریزی جامع قبل از شروع ، بسیاری از این خطرات را کاهش دهید. نکته قابل توجه در مورد کارهای جانبی خود این است که یک برنامه ریزی دقیق برای ارزیابی یک ایده تجاری داشته باشید که به شما فرصتی می دهد قبل از شروع کار ، دوام آن را ثابت کنید

قبل از اینکه شغل خود را ترک کنید ، تعیین کنید که برای ترک کار باید ماهیانه چقدر درآمد کسب کنید و تصمیم بگیرید که برای موفقیت آن شغل دوم شما چه مقدار درآمد لازم را دارد. ایده موفقیت خود را مشخص کنید و سپس به ایجاد و پیگیری معیارهای مالی بپردازید که نشان می دهد پروژه شما یک ایده تجاری پایدار است یا خیر.

2. قرار دادن زمان

خود را برای آنچه در پیش رو دارید آماده کنید. وقتی شما برای اولین بار کار خود را شروع می کنید ، باید ساعتهای زیادی وقت بگذارید.

از آنجا که شغل منظم خود را خواهید داشت و همچنین در حال کار برای رشد استارتاپ خود در اوقات فراغت خود هستید ، مجبور خواهید شد در وقت خود فداکاری کنید. این به معنای کنار گذاشتن آن نوشیدنی های که بعد از کار با همکاران مینوشید و ترک  روز آخر هفته با دوستان است. در ابتدا پروژه شما وقت زیادی را از شما می گیرد ولی بعد از مدتی شما وقت آزاد خواهید داشت که به تفریح هم بپردازید.

واقعیت این است که اگر فکر نمی کنید تمام اوقات فراغت خود را صرف پروژه استارت آپی خود کنید ، ازهمین ابتدای کارباید به شما بگویم که این کار برای شما مناسب نیست.

3. مقیاس گذاری راه درست

به همین ترتیب ، وقتی نوبت به رشد شرکت شما می رسد ، از وسوسه ریختن مقدار زیادی پول در این زمینه اجتناب کنید. فرهنگ راه اندازی ایده شرکتهای سرمایه گذاری را مورد توجه قرار دهید ، آنها در واقع از یک میز و یک کامپیوتر شروع به کار میکنند.   اما این واقعیت که شرکت به آرامی رشد کند اغلب ایده بهتری است.

4.اجتناب از فرسودگی شغلی

سعی کنید کارهای مهم کسب و کارتان را در ساعت اولیه صبح انجام دهید و اجازه ندهید فرسودگی شغلی ایجاد کنید فرسودگی شغلی یعنی انجام دادن کارهای مهم در نیمه شب که این یک کار بسیار دشوار است.

برای جلوگیری از فرسودگی شغلی ، سعی کنید چند ساعت از پربارترین زمان خود را به شرکت خود اختصاص دهید. وقتی مشغول کار تمام وقت هستید سخت است ، اما مقیاس بندی یک شرکت برای زمانی که فقط بین نیمه شب تا 3 صبح روی آن کار می کنید دشوار خواهد بود.

خستگی منجر به فرسودگی شغلی می شود. شما نمیتوانید هر روزهفته را کار کنید چون این کار بسیار خسته کننده خواهد بود حداقل یک روز برای کارهای شخصی به خود اختصاص دهید و یک تفریح حسابی در برنامه خود بگنجانید و خود را برای شروع هفته پر کار شارژ کنید.

5.جهش

به خاطر داشته باشید که هرگزاز یک کار به کار دیگر جهش نکنید. در برخی از مواقع شما مجبور خواهید شد فقط به دنبال یک کاربروید. اگر ایده تجاری شما ایده بزرگی را نشان دهد و مراحل عطف مالی خود را بررسی کنید ، به محض اینکه زمان بیشتری به آن اختصاص دهید ، صد در صد ایده تجاری شما موفق خواهد بود.

در حالی که همه ما عاشق داستان کسانی هستیم که شغل خود را ترک می کنند و با کمال نبوغ و شانس در کسب و کار جدید خود به موفقیت می رسند ، واقعیت این است که اکثر شرکت های موفق به این گونه تأسیس شده اند. به طور کلی ، بیشتر کارآفرینان با محاسبه دقیق ایده های خود و کار بی سر و صدا در پشت صحنه ، ابتدا موفقیت را پیدا می کنند بعد به افراد دیگر پیشنهاد کار میدهند.

مرجع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن