روش‌های کسب درآمد از اینترنت

23 راه درآمدزایی از اینترنت | روش‌های کسب درآمد از اینترنت

روش‌های کسب درآمد از اینترنت

آیا امکان درآمدزایی از اینترنت بصورت روزانه 2 میلیون تومان اغراق آمیز به نظر می رسد؟ خیر اینگونه نیست. این روزها کسب و کار های اینترنتی بیشتر از هر زمان دیگری پیشرفت کرده است. یک استراتژی واحد برای درآمد روزی 2 میلیون تومان از اینترنت و بصورت آنلاین وجود ندارد. اما می توانیم با استفاده از چندین استراتژی به درآمد 2 میلیون تومان در روز برسیم.

نیازی نیست همه این استراتژِی ها را به یک باره شروع کنید. میتوانید یکی از این کارها را شروع کنید و سپس دومی را و همچنین سومی و … تا جایی که زمان به شما اجازه می دهد کار کنید.

روش‌های کسب درآمد از اینترنت

8 راه درآمدزایی از اینترنت برای درآمد روزی 2 میلیون تومان با وبلاگ یا وب سایت خود

وبلاگ نویسی می‌تواند منبع درآمد اصلی و بنیان چندین جریان درآمدی باشد. اگر وبلاگ یا وب سایت خود را ندارید نگران نباشید. روش های زیادی برای کسب  درآمدزایی از اینترنت وجود دارد ، یا با استفاده از وبلاگ یا وب سایت شخص دیگری یا حتی بدون وبلاگ یا وبسایت.

1- گوگل ادسنس :

گوگل ادسنس یا به انگلیسی Google Adsense به خصوص هنگام شروع کار اساسی ترین منبع درآمد برای اکثر وبلاگ ها است. چیزی که آن را بسیار جذاب کرده سادگی آن است. البته گوگل ادسنس از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و کسب درآمد از طریق آن برای ایرانیان کمی سخت است. 

کاری که باید انجام دهید ثبت نام در این سرویس است و سپس گوگل  تبلیغاتی را به وب سایت شما می دهد. گوگل حتی تبلیغات را براساس محتوای وبلاگ یا وبسایت شما سفارشی می کند. جالب این است که تا زمانی که درآمد Adsense شما به حداقل 100 دلار نرسد ، به شما مبلغی پرداخت نمی شود. اما اگر وبسایت شما ماهیانه به چند هزار بازدید برسد، به راحتی از 100 دلار عبور می کنید.

2- لینک‌های متنی

لینک های متنی یکی دیگر از منابع درآمد محبوب وبلاگ ها است . لینک متنی لینکی به وب سایت دیگری است که شما در مقاله ای در وبلاگ یا وب سایت خود قرار داده اید. شرکت ها ، مشاغل و وب سایت هایی هستند که مایلند مبلغی به شما پرداخت کنند تا لینکی از وبسایت یا خدمات و محصولات آن‌ها را در مقاله ای در وب سایت خود قرار دهید. مقاله مربوطه به وب سایت مورد نظر لینک خواهد داد ، به همین دلیل آنها برای درج این لینک هزینه می کنند. با این وجود ، این یک استراتژی بلند مدت نیست. گوگل علاقه ای به لینک‌های متنی ندارد و اگر تعداد زیادی اضافه کنید ، سایت شما جریمه می شود و بازدید شما کاهش می یابد.

3- پست‌های مخصوص برای اسپانسرها

پست ها و مقالات مخصوص برای اسپانسرها تقریباً مانند لینک‌های متنی کار می کنند . شخص ثالثی برای مقاله ای سفارشی با لینک به وب سایت خود به شما پول می دهد. حتی ممکن است خود آن‌ها مقاله را نیز تهیه کنند. در ابتدای کار شاید مبلغ زیادی دریافت نکنید اما با افزایش بازدید وب ، در نهایت می توانید به درآمد مناسبی برسید. بهتر است که پست‌های اسپانسرها را نیز مانند لینک‌های متنی در سایت خود در اندازه‌ای محدود نگه دارید.

4- همکاری در فروش

بازاریابی وابسته به این‌گونه است که شما پیشنهاد خرید یا استفاده از محصولات یا خدمات خاصی را در وبسایت خود قرار می‌دهید. به طور مثال شما پیشنهاد خرید از یک فروشگاه خاص را در وبسایت خود قرار می‌دهید و در ازای هر فردی که از طریق وبسایت شما از آن فروشگاه خرید کند، کمیسیون دریافت می‌کنید. در بیشتر موارد ، شما حداقل 30 تا 40 هزار بازدید از وبسایت در ماه را نیاز دارید تا نتیجه‌بخش باشد. مانند سیستم کسب درآمد دیجی‌کالا که هر کس می‌تواند با یک عضویت ساده و کمک به فروش کالاها پورسانت دریافت کند.

5- نمایش تبلیغات

قطعا تبلیغات را در وبسایت‌های مختلف مشاهده کرده اید. شما یک وبلاگ یا یک وب سایت دارید و شخص ثالثی مایل است هزینه تبلیغات محصول یا خدمات یا سایت خود را به شما پرداخت کند. هنگامی که سایت شما بازدید زیادی داشته باشد تبلیغات به طور جدی می تواند سودآور باشد. البته این نوع درآمدزایی بسیار راحتتر از برخی موارد است. زیرا وقتی تبلیغ را در سایت خود قرار دادید ، در اکثر مواقع دیگر کاری لازم نیست که انجام دهید. دقیقا مانند تبلیغاتی که در سایت‌های خبری یا آموزشی می‌بینید.

6- جلب مشتری برای خدمات یا محصولات خود

اگر وب سایت شما به طور خاص یک وبسایت فروشگاهی یا عرضه خدمات است پس جلب مشتری مهمترین عنصر کار شماست. شما می‌‌توانید محصولات را به فروش برسانید و کسب درآمد کنید یا در ازای خدمات خود درآمد داشته باشد. به‌طور مثال شما یک مشاور مالی هستید و در ازای مشاوره خود به مشتریان وبسایت می‌توانید مبلغ بالایی در ماه درآمد داشته باشید. البته این کار نیازمند جلب مشتری بالا و افزایش بازدید از وبسایت می‌باشد.

7- اسپانسری یک برند تجاری

این مسئله یک استراتژی پیشرفته است و به یک وبسایت قدرتمند با بازدید بالا نیاز دارد. هنگامی که به آن سطح رسیدید ، ممکن است شرکت هایی برای شرکت در یک برنامه اسپانسری یا حمایت مالی به شما مراجعه کنند. مطمئنا رسیدن به این سطح کار راحتی نیست اما راهی برای کسب درآمد کلان از سایت شماست.

8- فروش آگهی ها

برخی از سایت ها می توانند به عنوان مولد آگهی عمل کنند. مثلا اگر بیمه یکی از خدماتی است که در تجارت خود فروخته اید ، سایت شما می‌تواند به تولید آگهی های بیمه کمک می کند. وب سایتی بسازید که بصورت مداوم آگهی های قابل فروش تولید کند و روزانه درآمدزایی از اینترنت خواهید داشت.

6 راه برای کسب درآمدزایی از اینترنت با وبلاگ یا وبسایت شخص دیگری

Freelancer-profile.jpg

همه منابع درآمدزایی از اینترنت مرتبط با سایت نیازی به داشتن وبلاگ یا وب سایت شخصی ندارند. شش استراتژی درآمدزایی از اینترنت بعدی می تواند در سایت خود شما یا شخص دیگری انجام شود. 

9- فروش کالای فیزیکی مربوط به شما یا شخص دیگری

بسیاری از مردم وبلاگ یا وب سایت فروشگاهی را با فروش محصولات دیجیتالی برابر می دانند. شما می توانید همین کار را با یک محصول فیزیکی انجام دهید. این اتفاق هر روز در پلتفرم‌های مختلف مانند آمازون می افتد. شما نیازی به ایجاد یک محصول جدید ندارید. می توانید محصولی را از منبع ثالثی که آن‌را معتبر می‌دانید انتخاب کنید و آن را در سایت خود یا سایت های دیگران تبلیغ کنید.

10- فروش محصولات دیجیتال مربوط به شما یا شخص دیگری

این مسئله دقیقا چیزی است که در اینترنت رایج است. مزیت فروش محصولات دیجیتالی این است که مشتری سفارش می دهد و محصول به طور خودکار به کامپیوتر یا تلفن هوشمند او تحویل داده می شود. محصولات دیجیتالی می توانند راهنماها ، آموزش ها ، کتاب های الکترونیکی، الگوهایی برای سرمایه گذاری ، برنامه های غذایی و … باشند.

11- نویسندگی به‌طور فریلنسری

اگر توانایی نویسندگی به ویژه در برخی از موضوعات محبوب را دارید ، می توانید یک درآمد مستقل و آزاد در وب بداشته باشید. برای این کار نیازی به وبلاگ یا وب سایت شخصی خود ندارید و نوشته‌های خود را به دارندگان وبلاگ ها و وب سایت ها می فروشید. مهمترین مطلب دانستن چگونگی تولید محتوای جالب و سازماندهی آن در قالبی است که به راحتی قابل خواندن است.

12- ایجاد و فروش دوره های آنلاین

یک موضوع سودآور ایجاد و فروش دوره های آنلاین است.  مهارت های شما در دوره‌ای که تدریس می‌کنید باید بالاتر از حد متوسط باشد. امروزه مردم دائماً باید مهارت های خود را بهبود بخشیده و به روز کنند و همچنین مهارت های جدید اضافه کنند. یک دوره آنلاین با قیمت مناسب می تواند به آنها در رسیدن به این هدف کمک کند. شما باید دوره ای را ایجاد کنید که می تواند به صورت PDF ، پادکست ، فیلم یا ترکیبی از هر سه مورد  باشد. پس از ایجاد دوره، می توانید آن را از طریق وب سایت خود و یا وب سایت و وبلاگ افراد دیگر بفروشید. 

اگر در سایت های دیگران فروش می کنید ، می توانید به مالکان وبسایت کمیسیون پیشنهاد دهید. این امر نیاز به پرداخت هزینه های تبلیغاتی را از بین می برد. حتی در وبسایتی مانند ویکی چرا می‌توانید به‌صورت رایگان دوره‌های خود را برای فروش قرار دهید. 

13- نوشتن و فروش کتاب الکترونیکی

کتاب ، یا به ویژه یک کتاب الکترونیکی ، نمونه دیگری از یک محصول دیجیتال است. دقیقاً مانند یک دوره آنلاین ، کتاب شما می تواند در مورد هر موضوعی باشد که در آن تخصص دارید. دقیقاً همانطور که در یک دوره آنلاین وجود دارد ، می توانید آنها را از طریق چندین وب سایت و وبلاگ بفروشید. سفارشات و درآمد شما از سایت هایی است که کتاب الکترونیکی شما در آن فروخته می شود و پول به حساب بانکی شما واریز می شود. پس از نوشتن کتاب ، دیگر لازم نیست که کاری انجام دهید. این محصول می تواند برای سالها یک درآمدزایی از اینترنت باشد.

14- فروش کتاب الکترونیکی شخص دیگری در وبلاگ یا وب سایت خود

اگر وبلاگ یا وب سایت خود را دارید ، می توانید کتاب الکترونیکی شخص دیگری را نیز در سایت خود بفروشید و درآمدزایی از اینترنت کنید.

11 روش درآمدزایی از اینترنت بدون وبلاگ و وبسایت

اگر شما وبلاگ یا وب سایتی ندارید آیا امیدی برای کسب درآمدزایی اینترنتی هست ؟ قطعا! در اینجا 11 روش برای تحقق آن آورده شده است.

make-money-from-internet.png

15- مشاور شغلی یا تجاری

اگر شما در سطح رشته خود موفق بوده‌اید ، می‌توانید به عنوان مشاور شغلی یک کسب و کار را شروع کنید. می‌توانید در ابتدا به طور رایگان مشاوره دهید اما سرانجام برای مشاوره‌های خود هزینه دریافت کنید. به هر حال ، وقت شما ارزشمند است و توصیه های شما نیز ارزش دارد. با در دسترس قرار دادن خدمات خود از طریق Linked In و سایر سایت‌های شغلی و همچنین رسانه‌های اجتماعی می توانید مشاوره شغلی و تجاری خود را شروع کنید.

16- شبکه اجتماعی پربازدید

اگر دنبال کنندگان (فالوور) زیادی در هر یک از شبکه‌های اجتماعی مهم مانند فیس بوک ، اینستاگرام یا توییتر دارید ، می توانید از طریق شبکه اجتماعی پرطرفدار خود درآمد کسب کنید. یک شرکت به شما پول می دهد تا درباره کالاها یا خدمات آنها در کانال ها و شبکه‌های اجتماعی خود پست بگذارید و برای آن‌ها تبلیغ کنید. طبیعتا ، هرچه رسانه‌های اجتماعی شما بیشتر دنبال شود ، درآمد بیشتری خواهید داشت.

17- ادمین یا مدیر شبکه اجتماعی برای مشاغل کوچک شوید

زمانی که رسانه های اجتماعی برای اولین بار منتشر شدند، بیشتر ارتباط مردم با دوستان و برای به اشتراک گذاشتن تجربیات روزمره‌شان بود. اما اکنون آنقدر محبوب شده است که برای کسب و کارها اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است. بسیاری از مشاغل کوچک وقت و تخصص لازم را برای بدست آوردن یک پیج یا کمپین موفق در شبکه های اجتماعی ندارند. شما می توانید به عنوان ادمین یا مدیر یک شبکه اجتماعی برای شرکت‌ها و مشاغل دیگر درآمدزایی از اینترنت داشته باشید.

18- فروش آنلاین محصولات

در اوایل پیشنهاد فروش محصولات فیزیکی و دیجیتال ، از جمله کتاب های الکترونیکی و دوره های آنلاین را داشتیم. اما می توانید از طریق فروش کالاهای مختلف از جمله کالاهای دست دوم ، از طریق اینترنت و در شبکه‌های اجتماعی درآمد کسب کنید. فعالیت در برنامه‌هایی مانند دیوار و شیپور مثال خوبی از این نوع درآمدزایی از اینترنت است.

19- یک کانال YouTube راه اندازی کنید و با تبلیغات YouTube درآمد کسب کنید

می توانید یک کانال راه اندازی کنید و تولید فیلم کنید یا فیلم در آن آپلود کنید. سپس وقتی بازدید مناسبی داشتید، تبلیغات را اضافه کنید. ممکن است ماهها یا حتی چند سال طول بکشد تا به چنین سطح درآمدی برسید. اما اگر ساخت ویدیو را دوست دارید و ایده‌ای برای ساخت آن دارید راهی برای درآمدزایی از اینترنت است.

20- یک ویرایشگر آنلاین فیلم شوید

شاید شما مهارت خوبی در ویرایش فیلم داشته باشید، اما علاقه‌ای به ساخت خود فیلم ندارید. مشکلی نیست ، شما می توانید خدمات خود را برای ویرایش فیلم هایی که دیگران می‌سازند ارائه دهید. بیشتر فیلم ها در YouTube تحت ویرایش شخص ثالث قرار می گیرند. این همان چیزی است که باعث می شود ویدئوهای آماتوری به صورت حرفه ای به نظر برسند.

21- خرید و فروش وب سایت

اگر تا به حال سهام خرید و فروش کرده‌اید خرید و فروش وبسایت نیز به همین شکل انجام می شود. با این تفاوت که به جای سهام شرکت ، وب سایت تجارت می کنید. یک مالک وبسایت ممکن است از اداره یک وبسایت خسته شود و آن را به شخص دیگری بفروشد که یک سایت می خواهد اما قصد ندارد از ابتدا یک سایت ایجاد کند. 

به دو روش خرید و فروش وب سایت می توانید درآمد کسب کنید. اولین مورد با خرید یک سایت فعال است که درآمدی از تبلیغات کسب می کند. دیگری خرید یک سایت با قیمت پایین ، ایجاد ترافیک خوب و درآمد از طریق آن است که در نهایت با سود مناسب بفروش برسد.

22- دستیار مجازی شوید

حتی اگر مهارت فنی بالایی ندارید ، باز هم می توانید با ارائه خدمات به مشاغل و افراد به عنوان دستیار مجازی از طریق اینترنت درآمد کسب کنید. این خدمات می تواند شامل کارهای مختلفی مانند حسابداری ، نامه نگاری و پشتیبانی یا خدمات تخصصی تر مانند بازاریابی ، طراحی گرافیک و مهارت های وب باشد.

23- برای تخصص خود حقوق بگیرید

وقتی افراد به دنبال اطلاعات یا پاسخ سوالات خود هستند ، اولین محل برای جستجوی پاسخ معمولاً اینترنت است. اگر در هر زمینه ای مانند کامپیوتر ، حقوق ، پزشکی ، آموزش ، مکانیک اتومبیل یا تعمیرات منزل  دانش تخصصی دارید ممکن است بتوانید از طریق پاسخگویی به سوالات آنلاین ، درآمدزایی از اینترنت داشته باشید.

هر یک از این استراتژی ها می تواند یک منبع درآمد اضافی باشد و حتی در نهایت به شغل اصلی شما تبدیل شود. یک استراتژی را انتخاب کنید ، به آن متعهد باشید و درآمدزایی از اینترنت داشته باشید.

5 1 رای
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
به بالای صفحه بردن